Clean beauty boutique in Heemstede

Make-up workshop Noord-Holland | Judy Beauty Boutique

Ontdek the art of make-up tijdens de make-up workshop van Judy Beauty Boutique in Noord-Holland. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in make-up, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je al bekend met make-up, maar doe je al 20 jaar hetzelfde en wil je graag nieuwe technieken leren en inspiratie opdoen? Dan is onze make-up workshop in Noord-Holland perfect voor jou!

De inhoud van de workshop

Tijdens deze make-up workshop in Noord-Holland leren we je alle tips en tricks om een prachtige make-up look te creëren, of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor je dagelijkse routine. Wij houden van een look wat bij jou past, bij de gelegenheid, alles prachtig in balans. We leren je stap voor stap welke technieken en tinten je het beste kan toepassen voor het aanbrengen van je nieuwe make-up look. We kijken naar de vorm van je gezicht, je kleur ogen, de tint van je huid. Zo leer je onder andere hoe je de perfecte foundation aanbrengt, een foundation zonder cake effect, stralend en fris. Ook geven we je tips voor een oogmake-up voor iedere gelegenheid en hoe je jezelf een touch-up kan geven voor een avondlook.

 

Ons motto

Met zo min mogelijk make-up iets heel moois maken. Zo leer je onder andere hoe je de perfecte foundation aanbrengt, een foundation zonder cake effect, stralend en fris. Ook geven we je tips voor een oogmake-up voor iedere gelegenheid, alles in een perfecte balans en vooral stralend jezelf.

Make-up workshop Noord Holland

Prijs make-up workshop

De kosten voor deze ervaring bedragen €95,- per persoon. Als je met z’n tweeën wilt deelnemen, is er een speciaal tarief van €150,-. De ervaring is geschikt voor groepen van 1 tot 6 personen in onze Boutique, maar we bieden ook de mogelijkheid om op een andere locatie te organiseren. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat de prijs voor een alternatieve locatie kan variëren.

De basis voor een mooie Make-up

In deze make-up workshop in Noord-Holland kijken we eerst naar de conditie van je  huid . Een mooie make-up wordt nog mooier op een goed gehydrateerde en verzorgde huid. We laten je kennis maken met de producten die geschikt zijn voor jouw huid, denk bijvoorbeeld aan een goede reiniging en zachte exfoliatie. Door deze producten in je skincare routine toe te passen, zul je merken dat je huid een fijne huidstructuur krijgt en een mooier canvas wordt voor je make up.

Een workshop gericht op jou

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.  We zorgen voor alle benodigde materialen en producten, zodat je zelf niets hoeft mee te nemen. Na afloop van de workshop heb je niet alleen nieuwe vaardigheden geleerd, maar weet je ook welke make-up jou het beste staat.  Tevens ontvang je een eigen Make-up Chart, een kaart met de geadviseerde producten en tips voor thuis!

Scroll naar boven