Clean beauty boutique in Heemstede

Wat is clean beauty?

Clean beauty verwijst naar producten die zijn gemaakt van natuurlijke en niet-toxische ingrediënten. Deze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals parabenen, sulfaten, ftalaten en synthetische geurstoffen. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, essentiële oliën, en mineralen.

De voordelen van clean beauty voor jouw huid

Clean beauty producten bevatten minder synthetische ingrediënten en chemicaliën die de huid kunnen irriteren. Hierdoor zijn ze geschikter voor mensen met een gevoelige huid of huidproblemen zoals acne of rosacea.

De natuurlijke ingrediënten in clean beauty producten zijn niet alleen veiliger voor je huid, maar ze bevatten ook veel voedingsstoffen en antioxidanten die je huid voeden en beschermen. Door het gebruik van deze producten krijg je een gezondere en stralende huid.

Clean beauty producten zijn niet alleen goed voor jouw huid, maar ook voor het milieu. Ze worden geproduceerd zonder schadelijke chemicaliën en bevatten vaak duurzame en biologisch afbreekbare ingrediënten. Hierdoor zijn ze niet alleen beter voor jouw huid, maar ook voor de planeet.

Brow Bar

met of zonder afspraak je wenkbrauwen laten stylen!

Goed gevormde wenkbrauwen maken het gezicht frisser en zijn essentieel bij een mooie make up. We stylen je wenkbrauwen door middel van epileren en/of harsen. We behouden het natuurlijk effect dat aansluit bij jouw stijl. Een natuurlijke wenkbrauw creëren we zonder sjablonen, liever een unieke wenkbrauw die bij je past. Met verf maken we de haartjes desgewenst een of meerdere tinten donkerder, hierdoor krijgt de vorm ook een strakkere uitstraling.  Na het stylen geven we tips hoe je zelf een mooie wenkbrauw maakt door middel van een potlood, poeder en/of brow gel. Wij zijn een enorme fan van de wenkbrauw producten van The Browgal en Ilia Beauty.

Bruidsmake-up en Haarstyling

schoonheid en emotie smelten samen

Op jullie trouwdag doe ik wat ik het liefste doe; jou de allermooiste Bruid laten zijn. Zorgeloos en ontspannen jullie trouwdag starten met prachtige bruidsmake-up en hairstyling, Celebrate Beauty & Love! Ga naar Judy Art of Make Up en vind meer informatie over bruidsmake-up en haar.

Wat ben ik blij dat Judy op mijn pad is gekomen! Ze is bescheiden, heeft een warme persoonlijkheid en brengt rust op de spannende grote dag. Eerst een proefkapsel en make-up gedaan en op de trouwdag heeft ze mij én 3 vriendinnen omgetoverd tot de mooiste versies van onszelf. In de weken voor de bruiloft kon ik altijd met vragen bij Judy terecht, ze is heel fijn om mee samen te werken! Dank je wel Judy.

Scroll naar boven