Clean beauty boutique in Heemstede

Welkom bij Judy Beauty Boutique

over Judy

Ik ben Judy, geboren in Haarlem, woon in Hoofddorp met de leukste vent en ons prachtig samengestelde gezin. We wonen nu een aantal jaar samen en dat gaat eigenlijk best heel goed! We hebben een camper en reizen vaak naar de leukste bestemmingen. Hou heel erg van cappuccino, mooie kleding en ga graag uit eten met vriendinnen.

Hoe het begon

Mijn droom

Vijf jaar geleden opende ik mijn Beauty Boutique. Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op het mooiste pandje van Heemstede, het kwam vrij en dmv een crowdfunding werd mijn droom werkelijkheid. Alles wat in mijn hoofd zat klopte. Ik wilde mijn klanten kennis laten maken met een nieuwe beleving, bijzondere parfums, nieuwe merken met een verhaal en prachtig geselecteerd op clean beauty. Make up blijft een grote passie en ik leer je tijdens een make up workshop graag alle tips & tricks.

Het is een boutique geworden met Parijse allure, waar ik elke dag geniet van de positieve vibe. Dit alles doe ik al een tijd niet alleen, Nina en Anouk zijn voor velen vertrouwde gezichten en zijn heel waardevol voor me. Trots!

Mijn passie voor clean beauty

Mijn passie voor beauty en skin care is lang geleden begonnen en alleen maar meer en specifieker geworden. Van schoonheidsspecialist, visagist/hairstylist voor bladen naar storemanager van verschillende parfumeriezaken. Wat mij steeds meer tegen ging staan, is dat er zoveel rotzooi zit in skin care en make up die je huid en het milieu geen goed doen. Ik ben altijd op zoek naar de cleane parels die zonder al die meuk toch een fantastisch resultaat geven aan jouw huid.

Judy_Beauty_Boutique_Haarlem_Heemstede_Clean_Make_Up_Unieke_Parfum_Peau_Santal_Miller_Harris
Judy_Beauty_Boutique_Haarlem_Heemstede_Clean_Make_Up_Ilia_Etalage

Mijn motto

“Met zo weinig mogelijk producten, iets heel moois maken.”

bezoek ons

Je vindt ons in hartje Heemstede

In de charmante Jan van Goyenstraat in Heemstede, biedt Judy de perfecte plek om in alle rust een nieuwe look te ontdekken, je skin care ritueel een upgrade te geven door clean beauty en om een parfum te vinden dat nog echt bijzonder is. In deze beauty-oase biedt Judy een professionele make-up service. Voor bruiden, gala’s en make-up workshops (aanrader!) Met een mooie collectie sieraden en cadeaus is het een complete candyshop! Het merkenportfolio bevat onder andere: Natura Bissé, Marie-Stella-Maris, Escentric Molecules, Grown Alchemist, Natura Bissé, Miller Harris, Petra Reijrink, Ilia Make up enz.

Scroll naar boven